Autor Societat
12 Juny 2015 a 12:45

Protecció Civil activa L’alerta del Pla INUNCAT

Conflictives poden ser les hores centrals del dia

Pluja // Foto: Paquita Vallbè

Pluja // Foto: Paquita Vallbè

Protecció Civil de la Generalitat DGPC ha posat en Alerta el Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT. En aquest sentit es demana extremar les precaucions davant les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), que indiquen l’arribada de tempestes a partir d’aquesta tarda de forma generalitzada, i sobre tot al nord de Barcelona i de Girona.

D’aquesta manera es manté la previsió de pluges a tot el territori amb superacions de més de 20 litres per metre quadrat en 30 minuts. Aquesta intensitat pot ser superior en les hores centrals del dia, especialment a les comarques del nord Barcelona i de Girona.

Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra i poden coincidir amb fortes ratxes de vent.  Es recomana `precaució a la carretera i informar-se bé de les previsions.

Switch to mobile version