Autor Futbol
8 Juny 2015 a 11:30

El Premià haurà de remuntar si vol pujar

Perd a casa contra la Peña San Pedro de Terrassa

Premià-Peña San Pedro

Foto: Sergi Vargas

PREMIÀ CE 1-2 PEÑA SAN PEDRO

Difícil, però no impossible. Així se li presenta el repte de la Primera Catalana a un Premià que ahir va perdre contra la Peña San Pedro egarenca condemnat per la manca d’encert de cara a porteria. L’1-2 és un mal resultat per anar a la co capital del Vallès Occidental i jugar-se-la en un camp molt fotut. Amb tot, l’esperança és l’últim que es perd i l’equip s’agafa als 90 minuts que encara queden per somiar.

Partidàs entre dos equips que aspiren a jugar a Primera Catalana l’any vinent. La primera meitat va ser molt igualada i la segona va tenir també moltes fases d’equilibri. Les anades i tornades eren constants i els dos porters treballaven gairebé en cada atac del contrari. L’encert va ser el detall que va marcar el signe del partit finalment. Encert que va tenir Claudi al culminar un contracop a un minut del descans i del qual també va gaudir Soler en rematar al fons de la xarxa una jugada d’estratègia. El 0-2 a favors dels vallesans es feia gairebé impossible de remuntar, però tot i així el Premià no va deixar de creure i Díaz va escurçar distàncies amb un bon gol des de fora de l’àrea.

Finalment, 1-2 al marcador. Tot està molt obert de cara a la tornada, però la Peña San Pedro ho té molt bé per certificar l’ascens de categoria aquest dissabte. El Bonaire decidirà a partir de les 19 h.

Switch to mobile version