Autor Natació
3 Juny 2015 a 11:30

Mataró acollirà el Campionat d’Espanya de natació adaptada

Se celebrarà aquest cap de setmana a la piscina Joan Serra

ampionat Espanya natació adaptada

Roda de premsa de presentació del Campionat // Imatge del web mataro.cat

El regidor d’Esports, Pere Galbany; el president del CN Mataró, Joan Gros; i el responsable de la secció d’Esport Adaptat i representant de la Federació Espanyola de Persones amb Paràlisi Cerebral i Lesió Cerebral (FEDPC), Ricardo Yébenes, van presentar ahir el Campionat d’Espanya absolut per clubs de natació adaptada 2015 que tindrà lloc dissabte i diumenge a la piscina Joan Serra.

En aquesta edició hi participaran 190 nedadors de 57 equips, nou dels quals competiran per part del CN Mataró. S’han registrat 760 inscripcions que es repartiran en 116 sèries de 43 proves diferents. El campionat se celebrarà dissabte i diumenge a partir de les 9.30 h i dissabte a la tarda també a partir de les 16.30 h.

La prova està organitzada per la Federació Espanyola d’Esports per a Cecs (FEDC); la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF); la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Lesió Cerebral (FEDPC); la Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPD) i la Federació Espanyola d’Esports per a Sords (FEDS), que hi participen per primera vegada, juntament amb el CN Mataró i el suport de l’Ajuntament de Mataró.

Switch to mobile version