Autor Cultura
26 Juny 2015 a 11:30

Joan Dausà obrirà el Festival Nits d’Estiu a Calella

Seran 14 actuacions repartides en 10 divendres a la nit

Joan Dausà // Imatge del twitter del cantant

Joan Dausà // Imatge del twitter del cantant

Calella té programat 14 actuacions cada divendres a la nit a partir de demà fins finals d’agost. Les actuacions es duran a terme en els llocs més emblemàtics de Calella com el Far, el pati del Museu Arxiu, el pati de la Biblioteca, Espai Mercat, pati Escola Pia o la Platja Gran.

La primera actuació programada dins el NEC 2015 és la de Joan Dausà aquesta nit a les 22h al Far de Calella. Dausà presenta el seu últim disc On seràs demà? amb el qual ja actuat en espais i festivals tan remarcables com el Canet Rock, Strenes, Sons del Món, Guitar Festival, Cruïlla i amb Antonio Díaz dins el Festival del Mil·lenni en el Gran Teatre del Liceu.

Joan Dausà té el repte de seguir sorprenent, seguir sumant nou públic i, sobretot, seguir mantenint aquesta relació de complicitat i proximitat amb tots aquells que ja els segueixen.

El Festival Nits d’Estiu a Calella enguany té una solida oferta cultural que aposta per la qualitat amb una programació variada i de diferents estils. Els espectacles són gratuïts o a un preu popular de 5 euros.

Les entrades anticipades es poden adquirir al Museu Arxiu de dimarts a dissabte des de les 18h a les 21h, i diumenges i festius des de les 11h a les 14h. També es podran comprar el mateix dia a les taquilles dues hores abans de l’inici de l’espectacle.

En cas de pluja el cinema del dia 17 de juliol i els espectacles de pagament es realitzaran a la Fàbrica Llobet-Guri i el cinema del dia 14 d’agost a l’Espai Mercat (plaça del Rei).

 

 

 

Switch to mobile version