Autor Futbol
15 Juny 2015 a 14:00

Un erràtic Premià es queda sense ascens

Els maresmencs fallen un penal a la primera part i es queden a dos gols de la Primera Catalana

Premià-Peña San Pedro

Imatge del partit d’anada // Foto d’arxiu: Sergi Vargas

 

PEÑA SAN PEDRO 1-1 PREMIÀ CE (GLOBAL: 3-2)

Un penal fallat i més ocasions també clares van impedir la remuntada del Premià al Bonaire. El conjunt maresmenc van tenir l’ascens relativament a prop a la segona part, però un contracop molt ben portat pels locals van matar totes les esperances. D’aquesta manera l’equip seguirà un any més a la Segona Catalana.

Tal i com va succeïr a l’anada al Maresme el partit va ser molt igualat. Aquest cop el Premià, conscient de que anava per darrere, va intentar dur el pes al primer temps i va tenir l’ocasió més clara. A la mitja hora de partit va disposar d’un penal que el porter local Carlos va aturar providencialment. La intervenció va ser decisiva pel decurs del matx ja que a la segona part la Peña va patir molt. Al 64′ va encaixar el 0-1 i per un moment l’ascens va trontollar. Però al contracop el conjunt de Duque va tancar l’eliminatòria i una gran passada de Esteban va servir per que Iván empatés i certifiqués l’ascens a Primera Catalana.

Switch to mobile version