Autor Futbol
26 Juny 2015 a 17:00

El CD Masnou organitza el I Torneig de futbol onze de Festa Major d’El Masnou

6 equips i més de 100 jugadors

unnamed

El CD Masnou organitza aquest cap de setmana el I Torneig de futbol onze de Festa Major d’El Masnou en categoria cadet, un nou projecte nascut en els darrers mesos i destinat a promoure l’esport i la convivència entre els més joves.

Sis equips, dos d’ells provinents de Madrid, i 100 jugadors disputaran entre avui i diumenge la primera edició del trofeu a les instal·lacions del Camp Municipal d’esports de la Carretera d’Alella.

L’Olímpic Can Fatjó de Rubí, el Tecsoccer de Calella i els cadets A i B de la Escuela de Futbol Ciudad de Getafe i del Club Deportiu Masnou seran els participants. Els sis conjunts jugaran cada un d’ells contra tots els altres rivals entre divendres i dissabte en partits de 40 minuts i els quatre equips que obtinguin més punts es classificaran per a la fase final de diumenge.

Divendres es farà una rebuda especial als clubs madrilenys. L’acte comptarà amb la presència del president del club Juanjo Benítez i del regidor d’esport de l’Ajuntament d’El Masnou, Jordi Matas. S’inaugurarà el torneig i es jugaran els dos primers partits de la fase regular. Posteriorment les jugador madrilenys i els masnovins gaudiran d’un sopar de convivència. LA partir de les 22h la vetllada estarà amenitzada per la rumba de Los Desmadraos, un concert obert a tothom.

 Dissabte, entre les 9.30h i les 21.30h es jugarà la resta de la lligueta. Diumenge es jugaran les semifinals entre el primer i el quart i entre el segon i tercer, la final de consolació i a partir de les 12.50h es jugarà la final.

 El torneig ha comptat amb la col·laboració de Perruqueria Aroa, Pizeria La stazione, Frankfurt Parera, Chiringuito Bululu, Car Wash, La sonrisa de la aceituna, Jardiners Figueras, Restaurant Poc a foc, Autoescoles Park, Pantea Group, Recuperaciones Barcelona, Ohtres, Endless, Autocars Font i Yesos Helio Scp; establiments que mitjançant les seves aportacions han fet possible aquesta iniciativa hagi vist la llum en aquest 2015.

Switch to mobile version