Autor Cultura
10 Juny 2015 a 11:30

El CanetRock comença amb un tastet aquest divendres a Arenys de Mar

Amb la inauguració de l’exposició 40 anys i un dia i concerts

Cartell // Imatge cedida per l'Ajuntament de l'Arenys de Mar

Cartell // Imatge cedida per l’Ajuntament de l’Arenys de Mar

Tot i que el festival CanetRock serà el 4 de juliol, el proper 12 de juny ja tindrem un tastet a Arenys de Mar amb la inauguració de l’exposició 40 anys i un dia amb la qual es vol fer un viatge audiovisual des de la primera edició del festival fins als nostres dies.

Aquesta exposició es podrà visitar fins el 5 de juliol a la sala polivalent del Centre Cultural Calisay. L’exposició es dividira en dos àmbits: El primer s’anomena 40 anys i inclou fotos i reproduccions dels cartells de les primeres edicions del festival, a més d’espais dedicats a la Dharma i de diferents materials que posen de relleu la vinculació i l’aportació d’Arenys de Mar amb el CanetRock. També farà homentatge a Joan Solà Campaner, cap tècnic del festival històric. EL segon àmbit serà 1 dia i recull imatges dels moments més destacats de la recuperació del festival l’any passat.

A més també es presentarà el llibre sobre CanetRock 2014, CanetRock, el festival més mític amb fotografies d’Enric Lucena i reflexions de Caím Riba, David Carabén, Pep Sala, Joan Dausà, Xavi de la Iglesia, Lluís Gavaldà, De la Fé y las Flores Azules, Santi Balmes, Manu Guix, Gerard Quintana, Txarango i Els Amics de les Arts.

La música hi serà molt present i el divendres a partir de les 21h, a la Riera d’Arenys, hi haurà actuacions de Búhos, el Grup de Folk, Bumb Band, Percussion i els arenyencs Space Invaders. L’exposició es podrà visitar de dimarts a diumenge d’11 a 14h i de 18 a 21h amb entrada lliure.

Switch to mobile version