Autor Societat
30 Juny 2015 a 11:30

Detenen a tres joves per robatoris i danys a diferents vehicles

Entre els detinguts es troben dos menors

Mataró // Imatge del web de Wikipedia

Mataró // Imatge del web de Wikipedia

Agents de Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana e la comissaria de Mataró van detenir la matinada del passat dissabte tres joves de 19, 16 i 15 anys, de nacionalitat espanyola dos d’ells i magrebina el tercer, com a presumptes autors de diversos delictes de danys i robatoris a interior de vehicles.

Es van rebre varies trucades des de diferents barris de la ciutat que alertaven d’un grup de joves que es trobaven trencant els vidres dels cotxes i robant els objectes de l’interior. Pocs minuts després de les cinc els agent, gràcies a descripcions facilitades pels testimonis i al soroll de les alarmes dels vehicles, van trobar els autors a l’interior d’un pàrquing privat de l’avinguda Puig i Cadafalch. Tot i que els lladres van intentar escapar els van poder interceptar i detenir.

Els autors encara portaven a sobre alguns objectes robats i van afirmar que trencaven els vidres amb un Martel, encara que els agents no l’han trobat. Encara no es pot  determinar el número exacte de vehicles danyat perquè encara s’estan rebent denúncies però no es descarta que hi hagi a prop de 40.

Els dos menors d’edat van ser posats a disposició de Fiscalia de Menors el mateix dissabte i la noia, major d’edat i sense antecedents previs,  està previst que passi a disposició judicial en les properes hores.

 

Switch to mobile version