Autor Societat
19 Juny 2015 a 17:00

Comencen les obres de millora de dos enllaços de la C-32 a Argentona i Mataró

Aquest cap de setmana, la Via d’Europa estarà tallada durant 24 h

Afectacions circulació de vehicles: vermell, tram tallat; blau, pas exclusiu veïns; verd, desviacions trànsit // Imatge cedida per l'Ajuntament de Mataró i la Generaitat de Catalunya

Afectacions circulació de vehicles: vermell, tram tallat; blau, pas exclusiu veïns; verd, desviacions trànsit // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mataró i la Generaitat de Catalunya

A la ciutat de Mataró, la Via d’Europa, entre la plaça de França i el carrer de Finlàndia, restarà tallada al trànsit des de dissabte 20 a les 23 h i fins a diumenge 21 a les 23 h amb motiu dels treballs previs del projecte de remodelació de l’accés Mataró Oest de l’autopista C-32.

La remodelació de l’accés de la C-32 a Mataró Oest (accés 100) i de la connexió amb la C-60 a l’alçada del Sorrall (accés 99) és un projecte que desenvolupa la Generalitat de Catalunya i que suposa una inversió de 7,2 milions d’euros. Les obres tenen com a objectiu millorar l’accés al centre de Mataró des de la C-32 i descongestionar l’entrada Mataró Oest, que permet arribar a l’Hospital de Mataró i al centre comercial Mataró Parc. L’actuació s’emmarca en el pla d’inversions fins a l’any 2016 acordat entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i la concessionària de l’autopista, Invicat.

Entre la plaça d’Itàlia i el carrer de Finlàndia només es permetrà el pas als veïns.

A la C-32, el carril de sortida cap a la plaça de França i la Via d’Europa (direcció Centre) es tallarà a partir de les 22 h.

El motiu del tall és fer les desviacions de serveis necessàries a l’alçada de la plaça de França d’acord a la planificació de les obres. Els treballs de més intensitat acústica es preveuen desenvolupar abans de la mitjanit.

El tall de circulació s’ha programat durant el cap de setmana per minimitzar l’afectació, ja que el volum de trànsit a la Via d’Europa en diumenge equival a un 60% respecte els moviments d’un dia laboral, quan hi ha una intensitat mitjana diària (IMD) de 16.548 vehicles en tots dos sentits. La IMD en diumenge és de 9.738 vehicles (Segons dades de juny de 2014).

Recorreguts alternatius

Pel que fa els recorreguts interns, mentre duri el tall de trànsit els vehicles que arribin a la plaça de França es desviaran per la carretera de Cirera i la ronda de Jaume Ferran, i el mateix en sentit invers per als vehicles que arribin a la plaça d’Itàlia.

Per entrar i sortir de la ciutat es recomana utilitzar els accessos Mataró Sud o Mataró Nord de la C-32.

Switch to mobile version