Autor Futbol
27 Juny 2015 a 13:00

C.D. Masnou incorpora nous fitxatges

Sergio Mendoza i Edgar Mayor són els últims en tancar el cos tècnic

 

Yuki Koizumi

Yuki Koizumi // Imatge cedida pel CD Masnou

Dijous 25 de juny es van tancar les incorporacions  del defensa Edgar Mayor i del mitjapunta Sergio Mendoza, jugadors que a la darrera temporada han jugat a Tercera Divisió amb el Santfeliuenc i el Vilassar de Mar respectivament. El japonès Yuki també formarà part de l’equip, el qual ha firmat renovació. Per tant, el conjunt masnoví compta amb 11 jugadors, Martí Muslera no continuarà.

Edgar Mayor Freixes (9/10/1990) és un lateral esquerra amb projecció ofensiva. Ha jugat amb el Santfeliuenc a Tercera Divisió, amb Putnok VSE Segona Divisió d’Hungria i amb el Manresa i el San Cristóbal a Primera Catalana.

Sergio Mendoza Fernández (19/3/1991) és el jugador que més ha destacat al futbol maresmenc en els darrers anys. Finalment, després de no poder-se incorpora l’estiu passat malgrat haver acordar al fitxatge amb el club al tenir encara una vinculació amb el Vilassar de Mar, ha arribat definitivament al Masnou.

Ambdós fitxatges s’uneixen als dos porters anunciats la setmana passada i a les set renovacions. Yuki ha confirmat continuar una temporada més al Masnou. Yuki Koizumi (28/5/1991) arribà al Masnou el darrer estiu. El seu rendiment ha anat de menys a més i ha acabat sent atacant útil.

Martín Musleras, posa punti final a la seva etapa després de no haver gaudit minuts a la seva primera experiència al futbol amateur.

Switch to mobile version