Autor Futbol
18 Juny 2015 a 14:00

Arriba una nova edició del Torneig Vila del Masnou

Es disputarà aquest cap de setmana al camp de la carretera d’Alella

Torneig Vila Masnou

Cartell del Torneig // Imatge cedida pel CD Masnou

El CD Masnou organitza aquest cap de setmana l’edició número 38 del Torneig Vila del Masnou, que enguany reunirà 28 equips de tres categories diferents i aproximadament 300 jugadors procedents de diversos punts del territori català. Les categories prebenjamí i benjamí es disputaran dissabte i la categoria Aleví diumenge.

El torneig constarà, en cada una de les categories, de dos grups (A i B). Els equips jugaran contra tots els rivals del seu grup i els dos que obtinguin més punts es clasificaran per semifinals. En cas d’empat passarà l’equip amb més gols a favor, sense importar els gols en contra. Tots els partits tindran una durada de 20 minuts, a excepció de la final i el partit per al tercer i quart lloc, que duraran 30 minuts (dues parts de 15). En cas d’empat el guanyador es decidirà per una tanda de tres penals.

Tradicional cita d’estiu

El torneig s’ha convertit en un dels més antics i més reconeguts del futbol maresmenc i català. Enguany el Masnou tornat a optar per convidar equips pròxims però que, generalment, no hagin compartit lliga amb els deu equips del club organitzador que participaran al torneig.

Switch to mobile version