Autor Política
12 Juny 2015 a 13:00

Amadeu Altafaj: “Europa està perplexa davant el rebuig frontal al diàleg de l’Estat espanyol”

L’entrevista de l’Amic

Des del passat gener, Amadeu Altafaj és el representant permanent de la Generalitat davant la Unió Europea i alhora el delegat del govern català a Brusel·les. Periodista de formació, Altafaj va iniciar la seva trajectòria a la capital belga com a corresponsal. Ben aviat, però, va començar a fer carrera dins les institucions europees.

Ha estat portaveu de la Comissió Europea  com a membre de l’equip de Jose Manuel Barroso i cap de gabinet d’Olli Rehn, comissari europeu d’Afers Econòmics i  Monetaris. Actualment, Amadeu Altafaj és l’home clau de la Generalitat per intentar que Brusel·les vegi amb bons ulls el procés sobiranista.

Switch to mobile version