Autor Societat
10 Juny 2015 a 15:45

24 detinguts en una operació contra els Latin Kings a Catalunya

Caldes d’Estrac entre les ciutats on s’han registrat domicilis

Mosos d'Esquadra // Foto d'arxiu

Mossos d’Esquadra // Foto d’arxiu

Els Mossos d’Esquadra han detingut ja a 28 persones en el marc d’una operació que s’ha iniciat aquest matí, al voltant de les 6.30h, per tal de desarticular una facció de la banda dels Latin kings que operava a Barcelona i a l’àrea metropolitana. Es tracta d’una facció del grup que estava inscrita com a associació cultural des del 2006 amb el nom de Unión de Culturas.

S’han produit  almenys 13 registres en domicilis de Cornellà de Llobregat, Terrassa, Badalona, Hospitalet de Llobregat, Rubí, Sant Boi de Llobregat, Caldes d’Estrac i Santa Coloma de Gramanet.

Un dels detinguts seria un equatorià de 35 anys, que seria King Manaba, el cap de la banda. Amb aquesta detenció els Mossos d’Esquadra consideren desmantellada  aquesta banda  organitzada i jerarquitzada.

Als detinguts se’ls acusa  dels delictes de pertinença a grup criminal organitzat, tràfic de drogues i extorsions.

Switch to mobile version