Autor Waterpolo
7 Maig 2015 a 11:00

Un CN Mataró superior guanya el primer partit de la serie

Les de Florin Bonca s’imposen al Sant Andreu a domicili

CN Mataró

CN Mataró femení // Imatge del web cnmataro.cat

CN SANT ANDREU 4-10 CN MATARÓ

Sense sopreses a la segona semifinal del playoff pel títol de lliga de la Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El Mataró de Florin Bonca, l’alternativa més ferma al CN Sabadell, va superar a la piscina Pere Serrat al CN Sant Andreu per un clar 4-10. El gran desplegament ofensiu de les maresmenques va ser clau per col·locar el 0-1 a la serie i deixar-la vista per a sentència.

L’inici de partit va ser un presagi per les mataronines. Ana Gragnolati va obrir el marcador en el primer atac i des de llavors el matx va anar rodat pel seu equip. L’1-6 al descans deixava les barcelonines sense gairebé opcions de remuntar i ficar-se al partit i les noies de Bonca va afrontar una segona part de pur tràmit. Al final, victòria per 4-10 que fa total justícia al que es va veure a l’aigua.

Després d’aquesta gran victòria la piscina Joan Serra acollirà dissabte (12.45 h) el que podria ser el matx definitiu. Una victòria del Mataró donaria el passi a la final pel títol. Una final que molt probablement disputaria contra el Sabadell.

Switch to mobile version