Autor Atletisme
13 Maig 2015 a 17:00

El Laietània organitza una jornada per promocionar el salt de perxa

La plaça Santa Anna serà l’escenari que l’acollirà

Laietània perxa

Acte de presentació de la jornada // Foto: AJ

El regidor d’Esports, Pere Galbany; el president del CA Laietània, Carmel Comeron; i el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, van presentar ahir la jornada Perxa urbana Mataró, activitat que tindrà lloc el proper dissabte a la plaça de Santa Anna i que forma part de la celebració del 90è aniversari de la fundació del club i el 40è aniversari de la construcció del complex.

Així, dissabte 16 de maig es faran diferents activitats a l’entorn del salt de perxa, activitats que començaran a les 9 h i s’allargaran fins aproximadament les 21 h. La finalitat de la jornada és difondre aquesta modalitat de l’atletisme i apropar-la al públic en general. Al llarg del dia hi haurà entrenaments oberts a tots els nens, demostracions i activitats complementàries com zumba, una desfilada i l’entrega de premis per acabar la jornada.

A la plaça de Santa Anna s’instal·larà la màrfega de perxa i tots els elements necessaris per poder fer el salt d’aquesta modalitat, com els saltòmetres i els llistons, a més de les carpes dels patrocinadors. La jornada està organitzada pel CA Laietània, l’Ajuntament de Mataró i la Federació Catalana d’Atletisme.

Doble celebració 

El CA Laietània celebra aquest any el 90è aniversari de la fundació del centre esportiu mataroní i el 40è aniversari de la construcció del complex. Per tal de commemorar les dues efemèrides ha elaborat un programa d’activitats extraordinàries que s’allargaran tot el 2015.

Entre les activitats programades de caire esportiu, a més d’aquesta jornada de salt de perxa, hi ha la Mitja marató de muntanya (juny), el Campionat de Catalunya de clubs veterans (juny), o el Míting d’atletisme Ciutat de Mataró (juliol), entre d’altres. També està prevista la col·locació d’un bust del periodista i Fill adoptiu de Mataró Josep Gomà i Carol al complex esportiu, fer una exposició fotogràfica commemorativa, celebrar una taula rodona a l’entorn de l’esport, i la publicació d’un llibre que inclourà un recull fotogràfic de la història del club i del complex. La festa final de commemoració de les dues efemèrides està programada per al 21 de novembre, moment en el qual es presentarà el llibre.

Switch to mobile version