Autor Política
5 Maig 2015 a 17:00

Esteve Martínez exigeix al PSC el compromís de no pactar amb el PP a Mataró

Pel candidat ecosocialista la campanya de la dreta és xenòfoba

Esteve Martínez, candidat d’ICV-EUiA a l’alcaldia de Mataró // Imatge cedida per ICV Mataró

Esteve Martínez, candidat d’ICV-EUiA a l’alcaldia de Mataró // Imatge cedida per ICV Mataró

Esteve Martínez, candidat d’ICV-EUiA a l’alcaldia de Mataró, exigeix al PSC de Mataró el compromís de no pactar amb la dreta.

Martínez ha explicat que “és molt probable que l’ajuntament que surti de les eleccions del 24 de maig estigui molt fragmentat i està clar que seran necessaris acords amplis entre les diferents formacions polítiques, però ens preocupa que el PSC no descarti pactar amb formacions com el PP”.

El candidat ecosocialista a l’alcaldia es mostra preocupat per l’ambigüitat del candidat del PSC, David Bote quan se’l pregunta per les seves preferències a l’hora de pactar governs. Fa uns dies, Bote deia en una entrevista al setmanari El Tot Mataró, textualment: “podem pactar amb tothom qui respecti les idees i persones del PSC”. En referència a un possible pacte amb el PP, Bote deia: “no tenim res a veure ideològicament amb el PP però davant de problemes concrets de ciutat cal diluir una mica la ideologia”.

Per a Martínez, es tracta d’unes declaracions greus, tenint en compte que venen d’una persona que s’autodefineix d’esquerres. “No podem entendre que davant la campanya xenòfoba del PP de Mataró, imitant el pitjor Albiol, el PSC enlloc d’enfrontar-s’hi, obri la porta a pactes amb ells”, ha dit Martínez.

Switch to mobile version