Autor Futbol
28 Maig 2015 a 14:00

Es presenten les novetats de la 2a edició de la Xip International Cup de Sant Pol de Mar

Comptarà amb FC Barcelona i el RCD Espanyol

El diputat delegat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido i  Cosimo Concilio, director de la Xip International Cup // Imatge cedida per l'Ajutnament de Sant Pol de Mar

El diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, l’alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido i Cosimo Concilio, director de la Xip International Cup // Imatge cedida per l’Ajutnament de Sant Pol de Mar

Un total de 12 equips de primer nivell participaran el pròxim agost a la Xip International Cup de Sant Pol de Mar, el torneig juvenil internacional de futbol, que arriba a la seva segona edició. La Xip International Cup comptarà amb FC Barcelona, RCD Espanyol, Girondins de Bourdeaux i una selecció del Brasil.

L’Ajuntament de Sant Pol de Mar, la Diputació de Barcelona i Xip International Cup van presentar la setmana passada les novetats de la Xip International Cup 2015, que es disputarà els dies 21, 22 i 23 d’agost al camp de futbol municipal.  Aquest any s’amplia fins a 12 els equips participants, amb les novetats de participació d’equips de la talla del Futbol Club Barcelona, el Girondins de Bourdeaux i una selecció del Brasil, entre d’altres. El torneig també comptarà amb la presència del RCD Espanyol, guanyador de l’anterior edició, i tres equips del Japó, que l’any passat ja hi va ser present, però aleshores només eren dos conjunts.

El diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, va felicitar la iniciativa i l’encert d’ajuntar esforços entre l’empresa privada i l’administració. Salom va remarcar que considerava important que en aquests temps, també és important apostar per l’esport perquè contribueix a la cohesió social, la integració i la transmissió de valors.

Per la seva banda, Montserrat Garrido, alcaldessa de Sant Pol del Mar, va reiterar l’aposta de l’Ajuntament per la iniciativa que ajuda a donar a conèixer el municipi de Sant Pol i la cultura catalana arreu del món.  L’alcaldessa també va destacar el bon planter de futbol que té el poble i va recordar que aquest estiu s’estrenaran les noves grades del camp de futbol municipal.

Cosimo Concilio, director de la Xip International Cup, es va mostar molt satisfet per l’èxit de la primera edició i va confirmar que el torneig té la previsió de seguir molts anys.

Switch to mobile version