Autor Waterpolo
6 Maig 2015 a 14:00

El CN Mataró perd el primer assalt contra el Terrassa

Obligats a guanyar demà per seguir vius

CN Mataró-CNB Copa

CN Mataró // Imatge del web rfen.es

CN TERRASSA 11-6 CN MATARÓ

Terrassa: Iñaki Aguilar, Serra, Mora (4), Alarcón (1), Óscar Aguilar (2), Galeev, Sánchez, Pericas, Pérez (1), Gallego (3), De Lera, González, Moreno.

Mataró: Diakonow, Bernabé, Roqué, Corbalán, Fernández, Mínguez (1), Barbena, Bach, Marzouki, Estrany (4), Schnizler (1), Merino, Muñoz.

Marcador per quarts:  01, 43, 94, 116. 

Àrbitres: Galindo i Cisneros

Primer round a favor del CN Terrassa en els quarts de final del playoff pel títol de lliga de waterpolo. Els nois de Daniel Nart van superar amb certa comoditat al CN Mataró per un clar 11-6 a casa i podrien deixar la sèrie sentenciada demà a la capital del Maresme. La solidesa dels egarencs en defensa va ser clau per assegurar el triomf i obliguen als de Beto Fernández a guanyar per seguir amb opcions de passar de ronda.

Va costar que el partit arrenqués. Les defenses es van imposar als atacs i tots dos conjunts estaven més pendents de no fallar que d’atacar al rival. Després d’una primera part més o menys igualada el Terrassa va posar fil a l’agulla i amb un parcial de 5-1 al tercer quart va encarrilar la victòria. Això va deixar molt tocats als maresmencs ja que no van reaccionar i es van acabar rendint a la superioritat del rival. El darrer quart va ser de pur tràmit i els nois de Nart van sentenciar definitivament.

El segon assalt es disputarà demà (18 h) a la piscina del CN Mataró. Una victòria maresmenca forçaria el partit de desempat i una nova victòria dels vallesans deixaria tancada l’eliminatòria i el passi a semifinals.

Switch to mobile version