Autor Waterpolo
8 Maig 2015 a 17:30

El CN Mataró força el desempat

Guanyen al Terrassa al segon partit de la serie i la igualen

CN Mataró-CNB Copa

CN Mataró // Imatge del web rfen.es

CN MATARÓ 4-2 CN TERRASSA

Mataró: Diakonow, Bernabé, Roqué, Corbalán, Fernández, Mínguez, Barbena, Bach, Marzouki (3), Estrany, Schnizler, Merino (1), Muñoz.

Terrassa: Iñaki Aguilar, Serra, Mora, Alarcón, Óscar Aguilar, Galeev, Sánchez (2), Pericas, Granados, Gallego, De Lera, González, Moreno.

Marcador per quarts: 0-0, 1-0 (descans), 4-1 i 4-2 (final).

Àrbitres: Teulé i Jaumandreu.

La història va repetir-se un cop més i la piscina Joan Serra va ser un escenari negre pel CN Terrassa. El CN Mataró va superar al conjunt egarenc per un ajustat 4-2 i va posar l’empat a una victòria la primera serie del playoff pel títol de Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. Un cop més el fet de jugar en una piscina descoberta va desfavorir al visitant dels maresmencs, que van mostrar-se més encertats i entonats en atac. El fort vent va condicionar molt el joc dels de Dani Nart ja que els va impedir explotar una de les seves millors armes: el contracop.

Des d’un primer moment el matx queia del costat local. Això sí: a la primera part cap dels dos equips va estar fi de cara a porteria. Les accions en home de més no van ser materialitzades i al final dels primers vuit minuts es va arribar amb empat a zero. La llauna la va obrir Mehdi Marzouki al segon quart en transformar un llençament llunyà. Només el bon treball defensiu mantenia viu al Terrassa ja que en atac seguien amb la persiana abaixada.

Ràpida sentència mataronina 

I després d’uns primers 16 minuts un xic embussats el Mataró va posar fil a l’agulla i va encarrilar el partit. Els de Beto Fernández van anotar un parcial de 3-1 al tercer quart en aprofitar la màxima efectivitat de cara a la porteria d’Iñaki Aguilar i la nul·la punteria dels egarencs contra Diakonow. El 4-1 deixava el partit molt coll amunt pels de Nart i tot i que Sánchez va retallar distàncies a tres minuts i mig del final la remuntada no va ser possible. El desenllaç de la serie, demà a l’Àrea Olímpica de Terrassa (18 h).

Switch to mobile version