Autor Waterpolo
10 Maig 2015 a 10:15

El CN Mataró femení cau i va al tercer partit

Derrota per la mínima que, a més, li fa perdre el factor piscina

CN Mataró

CN Mataró femení // Imatge del web cnmataro.cat

CN MATARÓ 7-8 CN SANT ANDREU

S’ho jugaran tot al tercer partit i a la Pere Serrat de Barcelona. Mala sort pel CN Mataró de Florin Bonca, que igual que l’equip masculí es jugarà el ser o no ser al matx de desempat i fora de casa. La derrota per 7-8 contra el Sant Andreu posa la serie en un puny, però les mataronines esperen el mateix desenllaç que els nois de Beto Fernández.

Un mal últim quart va condemnar les noies de Bonca contra les de Javi Aznar. Fins al descans el matx era igualat i bonic, tal i com reflectia el 4-4 amb el que els jugadors marxaven als vestidors. Va sortir millor al segon temps el Mataró, que amb un 2-0 de parcial agafava avantatge de cara als darrers vuit minuts. Però el partit seguia obert i un gran desplegament del Sant Andreu, que va anotar quatre gols, va fulminar les opcions maresmenques i va forçar el tercer partit de la serie.

Switch to mobile version