Autor Waterpolo
7 Maig 2015 a 14:00

Caixa o faixa pel CN Mataró

Els nois de Beto Fernández han de guanyar al Terrassa per seguir vius al playoff

CN Mataró-CNB Copa

CN Mataró // Imatge del web rfen.es

No li servirà de res al CN Terrassa la victòria de dimarts a casa si no guanya demà (18 h) al CN Mataró a la seva piscina. El conjunt de Dani Nart té l’oportunitat de segellar el passi de ronda en la seva lluita pel títol de lliga de la Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. Alhora, els mataronins de Beto Fernández estan obligats a guanyar si volen continuar vius en la competició.

Mataronins i egarencs disputen una de les eliminatòries més disputades de les que es juguen fins ara. El subcampió de Copa i el campió de la lliga regular lluiten per un lloc entre els quatre millors i per ser l’alternativa al CN Atlètic Barceloneta. Tot i que el marcador del primer partit de la série va ser clarament favorable als vallesans (11-6) els del Maresme tenen prou arguments com per competir de tu a tu. Per empatar l’eliminatòria els de Beto Fernández s’aferraran a la qualitat dels seus golejadors: Mehdi Marzouki i Pere Estrany.

Mala piscina pel Terrassa

El matx que podria ser definitiu es jugarà demà a les 18 h a la piscina Joan Serra. Aquest no és un bon escenari pels egarencs, doncs només han guanyat en tres de les darreres 10 visites que han fet. De mantenir-se aquesta dinàmica el Mataró té molts números de forçar el partit de desempat.

Switch to mobile version