Autor Natació
14 Maig 2015 a 13:30

Alan Cabello (CN Calella) ha estat convocat amb la selecció catalana absoluta

Disputarà el Meeting Internacional de Montecarlo

Alan Cabello // Imatge del web Natacio.cat

Alan Cabello // Imatge del web Natacio.cat

El nedador del Club Natació Calella, Alan Cabello, ha estat convocat per la Federació Catalana de Natació (FCN) per participar amb la selecció catalana absoluta en el XXXIII Meeting Internacional de Montecarlo (Mònaco).

Es tracta de la tercera i darrera prova del circuit Mare Nostrum que se celebrarà el 13 i el 14 de juny. Aquest prestigiós circuit es completa amb el Meeting Internacional de Canet (6 i 7 de juny) i el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (10 i 11 de juny).

 

Tres nedadors i tres nedadores

La llista elaborada per Toni Comas aplega tres nedadors i tres nedadores. En l’apartat masculí, Comas ha convocat a banda d’Alan Cabello a Arnau Rovira (CN Sant Andreu) i Joan Ballester (CE Mediterrani) mentre que en l’apartat femení les escollides han estat Marta González i Sandra García (CN Sant Andreu) i Carla Campo (CN Terrassa).

Switch to mobile version