Autor Atletisme
23 Abril 2015 a 12:00

Últims dies per inscriure’s a la 3a Cursa Popular del Masnou

Sortirà aquest diumenge del Club Nàutic

Cartell de la 3a Cursa Popular del Masnou // Imatge del web de la Cursa

Cartell de la 3a Cursa Popular del Masnou // Imatge del web de la Cursa

La 3a Cursa Popular del Masnou tindrà lloc aquest diumenge 26 d’abril a les 10. Està organitzada pel club La Sansi i l’Ajuntament del Masnou i té un recorregut de 5 Km. La sortida i arribada seran davant del Club Nàutic, que també col·labora en l’esdeveniment.

Encara hi ha places per participar-hi. Les inscripcions es poden fer al Complex Esportiu fins al mateix dia de la cursa o bé fins que s’esgotin les places disponibles. Segons les previsions, s’espera la participació de 800 persones de totes les edats, ja que és una convocatòria oberta a tota la família

Switch to mobile version