Autor Societat
1 Abril 2015 a 14:00

Premià de Dalt vol un espai polivalent a la primera planta de l’Ajuntament

Es l’opció preferida pels ciutadans de la vila

ajuntament premia dalt

Plànol de la primera planta // Imatge cedida per l’Ajuntament de Premià de Dalt

Durant els darrers mesos, l’Ajuntament de Premià de Dalt ha endegat el projecte de reforma de l’antic Ajuntament i la remodelació de la plaça de la Vila. Per contribuir a definir quins han de ser els usos de la primera planta de l’edifici, es va obrir un procés de participació perquè qualsevol persona i/o entitat local pogués fer propostes per a una part o per al conjunt del primer pis de l’edifici.

Segons les propostes recollides entre el 5 i el 26 de març  la proposta principal escollida pels ciutadans ha estat destinar la primera planta de l’edifici de la plaça de la Vila a espai polivalent (39%) per acollir les activitats de les entitats, seguit d’un hotel d’entitats (23%), serveis de l’Ajuntament (15%) o altres (8%).

Les propostes ciutadanes recollides seran tingudes en compte en les properes fases de desenvolupament del projecte de reforma de l’edifici, el qual s’atura fins passades les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Switch to mobile version