Autor Societat
3 Abril 2015 a 17:30

Mor en accident de trànsit una veina d’Argentona

L’ accident es va registrar a La Roca del Vallès

Accident de trànsit // Imatge arxiu del web de la UPF

Accident de trànsit // Imatge arxiudel web de la UPF

Ahir dijous al matí, al punt quilomètric 2  de la BV-5105 a La Roca del Vallès (Vallès Oriental), un camió i un turisme van topar frontalment.  A causa de l’accident va morir la conductora del turisme, Raquel M.E., de 28 anys i veïna d’Argentona. En l’accident van treballar 7 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 3 dotacions de Bombers de la Generalitat, que van realitzar tasques d’excarceració, i 2 ambulàncies. A les 10.30h del matí, encara estava tallada  la circulació, i el trànsit es desviava cap a la C-352 o ronda de Granollers.

Switch to mobile version