Autor Societat
24 Abril 2015 a 12:00

Mataró participarà a l’acampada anual d’agrupaments del Vallès Oriental-Maresme

300 infants acamparan al parc de la Rectoria Vella a Sant Celoni

campaments

Els campaments seran els protagonistes // Imatge extreta del web www.escoltesiguies.cat

L’Agrupament Escolta i Guia Erol La Salle, una entitat que té com a objectiu l’educació dels infants i joves en el temps del lleure seguint el mètode escolta, ha estat l’encarregada d’organitzar la trobada anual de d’agrupaments de la demarcació del Vallès Oriental – Maresme. Està formada per diferents grups d’edat, anomenats unitats o branques, i pels monitors responsables del grup, els caps. L’acció educativa sorgeix a partir de cinc eixos: l’amistat, el servei, la fe, la natura i el país. El noi/a és el protagonista del seu creixement personal a partir de la realització de projectes i la vivència activa de tots aquests valors.

D’aquesta manera durant el 25 i 26 d’abril, 300 infants de 8 a 10 anys, de la branca de llops i daines, acompanyats d’una cinquantena de caps acamparan al parc de la Rectoria Vella de Sant Celoni i faran activitats diverses al mateix parc, a la zona de l’institut Baix Montseny, i altres punts del poble.  Tot i  que acamparan al parc de la Rectoria Vella, la zona dels jocs infantils es podrà utilitzar en tota normalitat.

A Catalunya hi ha més de 150 agrupaments escoltes i guies i a la trobada d’aquest cap de setmana, hi haurà un total de 17 agrupaments: Santa M. de Palautordera, Matadepera, Granollers, Mataró, Tiana, Bigues i Riells, St Llorenç, Sant Cugat, Bellaterra, Terrassa, Sabadell, Barberà, La Garriga, Parets del Vallès i Sant Celoni.

Switch to mobile version