Autor Hockey herba
21 Abril 2015 a 17:00

L’Iluro-Club FEM organitza el 1r Torneig Sant Jordi d’Special Hockey+ Ciutat de Mataró

Equips integrats per jugadors amb discapacitat intel·lectual

L'Iluro-Club FEM és l'equip amfitrió i ja ha participat en diferents tornejos. // Imatge cedida per l'Ajuntament de Mataro (Fotos: 9ICF)

Cartell del 1er Torneig Sant Jordi de Special Hoquei+ Ciutat de Mataró  // Imatge del web d’Iluro Hoquei Club

El 1r Torneig Sant Jordi d’Special Hockey+ Ciutat de Mataró tindrà lloc el proper dissabte 25 d’abril al Camp Municipal d’Hoquei, al carrer de Galícia, 180.

El torneig està organitzat pel Club FEM i l’Iluro Hockey Club amb el suport de la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró.

En aquesta primera edició del torneig hi participaran 6 equips integrats per 72 jugadors amb discapacitat intel·lectual: Iluro-Club FEM (equip amfitrió), RC de Polo (Barcelona), Club Egara (Terrassa), FC Barcelona, Atlètic Terrassa i CF Junior (Sant Cugat del Vallès).

L’objectiu d’aquesta trobada és promocionar el moviment Special Hockey+, incrementar l’oferta competitiva per als equips d’aquesta modalitat, posicionar Mataró entre les ciutats referents de l’Special Hockey + i finalment donar a conèixer el treball conjunt que des de fa 3 anys porten a terme el Club FEM i l’Iluro Hockey Club.

El torneig començarà a les 16 h amb la concentració dels equips al camp, tot seguit es farà la presentació dels equips i a les 16.30 h s’iniciaran els partits. A les 19.15 h està prevista l’entrega de premis.

Programa previst

16:00h. Concentració d’equips al camp i acomodament de visitants i acompanyants.

16:15h. Presentació d’equips i escalfament.

16:30h. Inici partits

18:00h. Descans de 10 – 15 minuts

18:45h. Inici partits classificacions finals

19:15h. Reagrupament, agraïments i entrega de premis

L’equip Iluro-Club FEM

Els setembre de 2011, les dues entitats mataronines Club FEM i Iluro Hockey Club van fusionar experiències, il·lusions i compromís social per donar lloc a l’Iluro-Club FEM, l’equip d’hoquei herba integrat per esportistes amb discapacitat intel·lectual que representa Mataró dins el moviment Special Hockey+.

Ambdues entitats han apostat des de llavors per consolidar aquest projecte compartit: l’equip entrena un dia a la setmana al Camp Municipal d’Hoquei i està conduït per dos tècnics. Participa cada temporada en 3 o 4 tornejos que s’organitzen des de diferents clubs i entitats.

Special Hockey+ és el terme que s’utilitza en l’àmbit català per fer referència a l’hoquei sobre herba que practiquen persones amb discapacitat intel·lectual. Compta amb el  suport de la Federació Catalana d’Hoquei i està promogut des dels diferents clubs que tenen equips d’aquestes característiques.

Switch to mobile version