Autor Política
8 Abril 2015 a 17:00

Es presenten els cinc primers llocs de la llista d’ICV-EUiA per les municipals

Esteve Martínez repeteix com a cap de llista

llista icv-euia

Els cinc primers llocs de la llista que presenta la candidatura // Imatge cedida per ICV-EUiA Mataró

Encara que la llista definitiva s’aprovarà el proper 18 d’abril en una assemblea de la coalició roig-verda que servirà també per aprovar les prioritats programàtiques d’ICV-EUiA per a la ciutat de Mataró, ahir es van conèixer els cinc primers llocs de la llista. Esteve Martínez, Noe Ayguasenosa, Carles Spa, Marc Navarro i Anna Cabot ocuparan, en aquest ordre, encapçalaran la candidatura per a les eleccions municipals que tindran lloc el proper 24 de maig.

Martínez, que repeteix com a cap de llista, es va mostrar orgullós de l’equip que liderarà: “presentem una llista renovada i molt plural, amb persones implicades en les diferents lluites socials de Mataró, representant els diferents barris de la ciutat, combinant joventut i experiència de gestió”. Martínez va explicar que “volem millorar els nostres resultats i ser imprescindibles en la formació d’un nou govern d’esquerres a Mataró”. La número dos de la llista, Noe Ayguasenosa, va explicar que “la llista té com a principal objectiu contribuir a una majoria política d’esquerres que governi la ciutat, per millorar les condicions de vida de la gent”.

Aquests són els perfils dels cinc escollits per la formació per encapçalar la candidatura:

Esteve Martínez Ruiz

Fill de Mataró, té cinquanta-cinc anys. Sindicalista de CCOO, té una llarga trajectòria sindical i de militància en diverses entitats socials. Ha estat Secretari General de la Secció Sindical de Caixa Laietana, així com Secretari d’Organització de CCOO Bankia-Catalunya. També ha estat membre del Consell de CCOO del Vallès Oriental-Maresme. Estudiant d’Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya, la seva passió per les lletres, el cinema i les humanitats en general l’ha portat a compatibilitzar les diverses responsabilitats professionals i polítiques amb aquesta formació. La seva vinculació amb el teixit social i associatiu ve de lluny, i ha estat responsable al Maresme de l’ONG Pau i Solidaritat, així com membre de diversos consells municipals de Mataró. Cap de llista a les eleccions municipals del 2011 per ICV-EUiA, actualment és el cap del Grup Municipal d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Mataró.

Noe Ayguasenosa i Soro

Nascuda a Sant Andreu, té trenta-nou anys i és mare d’una filla. El seu projecte vital fa anys que és a Mataró. Diplomada en Gestió i Administració Pública i en Cultura de Pau, postgrau de Seguretat Pública. Ha estat membre del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i d’altres entitats juvenils i socials. Militant del moviment per la pau i Consellera de districte de Sant Andreu. Va participar en els dos Governs d’Entesa, en l’equip que va dissenyar l’Institut Català Internacional per la Pau i en la segona legislatura, aplicant el diàleg en els conflictes d’ordre públic i seguretat. Convençuda que la gestió alternativa de conflictes, el diàleg i la empatia són eines per la transformació i millora de la nostra societat. És coordinadora d’ICV de Mataró, membre de l’executiva nacional d’ICV i del Consell Nacional d’ICV.

Carles Spa Novellas

Mataroní de trenta-nou anys, professionalment es dedica a la consultoria i la planificació estratègica per a institucions culturals, i és especialista en polítiques culturals i educatives. És responsable de l’àmbit de cultura d’ICV a nivell nacional i membre actiu de l’AMPA de l’escola Germanes Bertomeu. Ha participat en el cooperativisme de Mataró a través de l’Arcàdia i de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.

Marc Navarro García

Mataroní nascut l’any 1983, és enginyer de Telecomunicacions. Ha participat al moviment estudiantil (institut i universitat), lluitant contra la guerra i contra el procés de Bolonya. També ha participat a organitzacions de solidaritat internacional amb pobles en lluita com el palestí, el saharaui i el cubà. Va ser Secretari General dels CJC-Joventut Comunista de Catalunya. També afiliat a les CCOO, ha participat activament al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, al Consell Municipal de Joventut de Mataró i a l’assemblea de joves del Maresme. És secretari d’organització d’EUiA de Mataró.

Anna Cabot Dalmau

És metgessa pediatra i treballa a l’Hospital de Mataró des de fa més de trenta anys. Membre de l’associació de mediadores i mediadors interculturals del Maresme “Vine amb mi”, està molt implicada amb l’atenció a nens i nenes de famílies immigrades. Ferma defensora de la sanitat pública.

Switch to mobile version