Autor Waterpolo
25 Abril 2015 a 12:30

El CN Terrassa s’enfrontarà al Mataró

El partit correspon a la Lliga Nacional de waterpolo

Plantilla del CN Mataró  masculí // Imatge del web cnmataro.cat

Plantilla del CN Mataró masculí // Imatge del web cnmataro.cat

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa rebrà avui a les 6 de la tarda al CN Mataró Quadis en partit corresponent a la vint-i-dosena i última jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor. Els de Terrassa afrontaran el matx amb l’objectiu d’assolir una fita històrica; acabar en primera posició la fase regular de la competició. Per mantenir el liderat, els egarencs hauran de derrotar els maresmencs, que són setens i també necessiten sumar per certificar la seva presència al play-off pel títol.

El tècnic Dani Nart afrontarà el repte amb el contratemps de l’estat físic d’Iván Gallego, que arrossega molèsties. “Els jugadors saben el que ens juguem demà. Tenim l’oportunitat de liderar la lliga al final de la fase regular per primera vegada a la història. Hi vam començar a creure seriosament després de la victòria contra el Barceloneta a la segona volta i ara ens queda un últim pas per segellar la bona feina que hem dut a terme”, va declarar Nart. Per assolir l’objectiu, l’entrenador egarenc va remarcar la importància d’imprimir l’estil de joc de l’equip, “fonamentat en la defensa, cosa que ens aporta ordre en atac”.

Nart va destacar la transcendència del matx per ambdós equip: “nosaltres ens juguem el liderat i ells, la classificació per al play-off, de manera que estem davant una cita cabdal”. Malgrat que s’ha mostrat irregular enguany, el tècnic terrassenc va subratllar que el Mataróté qualitat per plantejar moltes dificultats”. El conjunt de Beto Fernández treballa molt bé la sortida al contracop, sobretot de la segona línia, fet que ens obligarà a centrar-nos en el replegament defensiu, i té facilitat per provocar exclusions”. “De tant en tant, aposta pel joc profund, tot situant dos jugadors a la zona de boia”, va relatar.

Respecte al planter maresmenc, l’entrenador del CN Terrassa va destacar l’aportació ofensiva del francès Mehdi Marzouki, quart màxim anotador de la lliga amb 51 dianes, ben secundat per Pere Estrany, i la tasca sota els pals de Michal Diakonow, que “fa grans ajudes en la cobertura del boia i llença molt bé el contraatac”. La setmana vinent, el CN Terrassa rebrà el Marsella, amb el qual farà un stage preparatori per al play-off pel títol entre dilluns i dijous.

Switch to mobile version