Autor Societat
3 Abril 2015 a 15:00

Dilluns es publicarà el cens electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig

Figurar-hi és imprescindible per poder votar

Ajuntament de Mataró

Ajuntament de Mataró // Foto: Joan Murcia

A partir de dilluns, 6 d’abril, es podran consultar les llistes del cens electoral per a les properes eleccions municipals del 24 de maig. El cens electoral es podrà consultar presencialment fins el següent dilluns, 13 d’abril, a les oficines de l’Ajuntament i a les Oficines d’Atenció Ciutadana, on es pot fer de manera presencial, individualitzada i a través de l’ordinador per garantir el dreta a la confidencialitat.

El cens també es podrà consultar a través de la web municipal, on a més es podrà trobar tota la informació relacionada amb les eleccions: dades dels comicis, canvis de col·legis electorals, resultats antgeriors, enllaços relacionats…

En cas de detectar errors o omissions al cens, els ciutadans podran presentar reclamacions a les oficines municipals dins del mateix termini, és a dir, entre el 6 i el 13 d’abril, ambdós inclosos. Un cop s’hagin resolt totes les reclamacions per part de l’Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions municipals.

Figurar al cens electoral és imprescindible per a poder votar.

Switch to mobile version