Autor Política
30 Abril 2015 a 14:00

Debat a Malgrat de Mar amb els candidats a les eleccions municipals del 24 de maig

Organitzat per les associacions de veïns

Centre Cultural // Imatge del web TurismeMalgrat.com

Centre Cultural // Imatge del web TurismeMalgrat.com

Les associacions de veïns de Llevant, Castell, Palomeres i la Verneda han organitzat per aquest proper dissabte un debat polític públic al qual han convidat els candidats a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

El debat tindrà lloc a les 19 h al Centre Cultural i serà moderat pel president de l’Associació Pepet Caralt de Veïns i Amics del Barri del Castell, Joan Piña.

El debat s’ha estructurat en dos blocs. El primer girarà al voltant de les entitats, tractant els temes de les subvencions, l’organització d’activitats i  la promoció i difusió, entre altres. En el segon bloc es tractaran aquells temes que els veïna han pensat que s’havien de posar sobre la taula per conèixer la voluntat de cada un dels grups que es presenten a les municipals. D’aquesta manera es tractaran temes com el servei d’urgències, les contribucions especials, el patrimoni cultural, la circulació interior de Malgrat i  la neteja dels espais públics, entre altres.

Switch to mobile version