Autor Cinema, teatre i televisió
24 Abril 2015 a 16:00

Cómo sobrevivir a una despedida

Como sobrevivir a una despedida

Como sobrevivir a una despedida

Aquesta setmana s’estrena als cinemes dues comèdia nacional Cómo sobrevivir a una despedida i Murieron por encima de sus posibilidades i, un romanç del país Sexo fàcil, pel·lícules tristes . Des de França arriba un film d’aventures i terror La piràmide i una comèdia La família Belier i un drama adolescent Girlhood. Russell Crowe dirigeix i protagonitza El maestro del agua. Kevin James estrena la segona part de Superpoli: en Las Vegas. Des dels Estats Units arriba l’adaptació de la novel·la de Philip Roth La sombra del actor.

 

CÓMO SOBREVIVIR A UNA DESPEDIDA

COMEDIA. Dirigida per: Manuela Moreno. Repartiment: Natalia de Molina, Úrsula Corberó, José Lamuño, Jim Arnold

Eixelebrada història d’un grup d’amigues que als 27 anys no han aconseguit el que somiaven en l’adolescència: un bon treball, un nuvi com el de “Cinquanta ombres de Grey” i viure en un pis cèntric. Com a mileuristes, l’única cosa que han aconseguit és compartir pis, treballar com a becàries, sortir amb nois al·lèrgics al compromís i comprar-se roba solament en les rebaixes. Però Nora i les seves amigues no es rendeixen davant la crua realitat. El primer que es proposen és organitzar-li un comiat de soltera inoblidable a Gisela, la més responsable del grup. I la destinació escollida és Gran Canària.

LA PIRÁMIDE

AVENTURES. Dirigida per: Grégory Levasseur. Repartiment: Ashley Hinshaw, Denis O’Hare, James Buckley

Un equip d’arqueòlegs nord-americans descobreix una antiga piràmide enmig del desert egipci. S’endinsen en ella i al poc temps es trobaran perduts en un intricat laberint que sembla no tenir fi. Desesperats, tracten de trobar una sortida, però aviat s’adonen que alguna cosa els persegueix.

EL MAESTRO DEL AGUA

AVENTURES. Dirigida per: Russell Crowe. Repartiment: Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney, Isabel Lucas

Aventura èpica ambientada quatre anys després de la devastadora batalla de Gallipoli de 1915, a Turquia, un país immers en plena Primera Guerra Mundial. El granger australià Connor viatja a Istanbul per descobrir què ha passat amb els seus tres fills, tots declarats desapareguts en combat. Durant la seva cerca forja una relació amb una bella dona turca, propietària de l’hotel en el qual s’allotja.

SUPERPOLI EN LAS VEGAS

COMEDIA. Dirigida per: Andy Fickman. Repartiment: Kevin James, Neal McDonough, Daniella Alonso

Paul Blart, un guàrdia de seguretat. Blart va a Las Vegas per supervisar una Exposició i aprofita l’ocasió per portar-se a la seva filla Maya, que aviat s’anirà a estudiar fora. Paul descobreix amb sorpresa que s’està produint un atracament, així que haurà de detenir als criminals.

SEXO FÁCIL, PELÍCULAS TRISTES

ROMANÇ. Dirigida per: Alejo Flah. Repartiment: Quim Gutiérrez, Marta Etura, Carlos Areces, Ernesto Alterio

El guionista argentí Pablo rep l’encàrrec d’escriure una comèdia romàntica ambientada a Madrid. No té problemes, coneix bé el gènere i, així, veiem els primers passos de la història d’amor entre Marina i Víctor. No obstant això, Pablo entra en crisi de seguida.

LA FAMÍLIA BELIER

COMEDIA. Dirigida per: Eric Lrtigau. Repartiment: Loune Emera, KArin Viard, François Damiens, Ilian Bergala

Tots els membres de la família Belier són sords, excepte Paula, que té 16 anys. Ella fa d’intèrpret per als seus pares, especialment pel que fa al funcionament de la granja de la família. Un dia, encoratjada pel seu professor de música que ha descobert el seu talent per al cant, decideix preparar-se per a l’audició del Cor de Radi France, però es tracta d’una elecció que l’obligarà a distanciar-se de la seva família.

LA SOMBRA DEL ACTOR

DRAMA. Dirigida per: Barry Levinson. Repartiment: Al Pacino, Greta Gerwig, Dianne Wiest, Li Jun Li.

Simon Axler és un veterà i famós actor de teatre que sofreix de sobte un bloqueig interpretatiu. Després d’una penosa interpretació de Macbeth en el Kennedy Center de Nova York, Simon no té més remei que acceptar que els dies d’èxit pertanyen al passat, i es veu sumit en una depressió. En un intent per recuperar la màgia, es deixa portar a una aventura amb una dona lesbiana, molt més jove que ell…. Adaptació de la novel·la de Philip Roth.

GIRLHOOD

DRAMA. Dirigida per: Céline Sciamma. Repartiment: Diabate Idrissa, Rabah Nait Oufella, Tatiana Rojo

Per Marieme la vida és una successió de prohibicions. Se sent atabalada per la seva família, per l’escola i per la implacable llei dels nois del barri. Però la seva vida canvia quan coneix a un grup de noies d’esperit lliure. Llavors canvia el seu nom, la seva manera de vestir i abandona l’escola per ser acceptada en el grup.

MURIERON POR ENCIMA DE SUS POSIBILIDADES

COMEDIA. Dirigida per: Isaki Lacuesta. Repartiment: Raúl Arévalo, Imanol Arias, Bruno Bergonzini, Eduard Fernández

Cinc ciutadans d’un país sospitosament semblat al nostre, veuen destrossades les seves vides per la crisi econòmica. Sense res ja que perdre, elaboren un embogit pla per salvar l’economia espanyola i mundial: segrestar al president del Banc Central i exigir-li que tot torni a ser com abans.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version