Autor Economia
4 Abril 2015 a 14:52

CaixaBank i Barclays Bank decideixen fusionar-se

Els clients, que no hauran de fer cap gestió, tindran accés a tots els canals de CaixaBank

CaixaBank

Imatge cedida per CaixaBank

Els consells d’administració de CaixaBank, primer banc espanyol per quota de marcat, i de Barclays Bank, S.A.U, filial al 100% des del passat 2 de gener, han decidit fusionar-se. Aquesta operació, subjecta i condicionada a la obtenció de la pertinent autorització del Ministeri d’Economia i Competitivitat, portarà la integració operativa de Barclays en CaixaBank, entitat presidia per Isidre Fainé,i el conseller delegat és Gonzalo Gortázar.

Aquesta fusió comportarà la integració tecnològica i operativa de Barclays Bank S.A.U en CaixaBank, operació que es preveu realitzar durant els segon trimestre d’aquest any, condicionat  a que es rebin les autoritzacions legals. Els productes canviaran de numeració encara que la operativa domiciliacions, cobraments i pagaments no es veurà afectada per aquest canvi, això fa que els 550.000 clients de Barclays no tinguin que realitzar cap gestió.

També cal  dir, els clients podran operar a través de Línia Oberta, la banca online CaixaBank, amb les claus que actualment utilitzen per entrar en la banca electrònica de Barclays. A més, una vegada realitzada la integració, les 261 oficines de Barclays Bank S.A.U a Espanya s’integrarà a la xarxa que compte actualment amb més de 5.000 oficines.

Switch to mobile version