Autor Societat
24 Abril 2015 a 15:00

Avui comença a Arenys de Mar la 3a edició de la Fira de Cervesa Artesana

Una festa dels sentits a l’antiga fàbrica Calisay

Fira de Cervesa Artesana d'Arenys de Mar // Imatge cedida per l'Ajuntament d'Arenys de Mar

Fira de Cervesa Artesana d’Arenys de Mar // Imatge cedida per l’Ajuntament d’Arenys de Mar

Aquesta tarda arrenca una nova edició de la Fira de Cervesa Artesana d’Arenys de Mar a l’antiga fàbrica del licor Calisay, on es podran degustar més de 40 varietats de cervesa.  Però no només hi ha cervesa, aquesta arribarà acompanyada de tastets gastronòmics, activitats de cultura cervesera i concerts en directe. L’entrada serà lliure, i el dissabte es repeteix.

La 3a Fira de la Cervesa Artesana obre portes a les 17 h d’avui divendres. A partir de les 8 del vespre, que és quan s’espera que hi arribi el gruix de visitants, s’ha preparat una programació especial amb l’amenització musical de Dj Mandutz, un tast i maridatge de cerveses Hort del Barret a càrrec del cerveser Fermí Cueva; per aquesta activitat scal inscripció prèvia. A les 21 h es farà un sorteig d’un lot de cerveses entre els assistents a la Fira.

Pel que fa a dissabte, la fira romandrà oberta de 12 del migdia fins a l’1 de la matinada. Les activitats complementàries comencen a partir del vespre, amb els concerts en directe de Nòmada Sextet, que fan Jazz, Soul i Rythm&Blues, S’temple Bar que toquen Irish music, i l’Ska i Rocksteady dels Space Invaders.  També es celebraran nous sortejos de lots de cervesa entre els assistents.

Concurs d’instagram

Una de les novetats de  la Fira de la Cervesa Artesana d’Arenys de Mar  d’enguany és un concurs d’Instagramque convida a tots els assistents a fer fotografies i perjar-les amb l’app d’Instagram amb l’etiqueta #firacervesaarenys. La que es consideri millor fotografia i la que es guanyi la categoria de fotografia més original s’emportaran un lot de cerveses artesanes com a premi.

Fira de Cervesa Artesana d'Arenys de Mar // Imatge cedida per l'Ajuntament d'Arenys de Mar

Switch to mobile version