Autor Esports
29 Abril 2015 a 12:00

Arriba la Nocturna de Canet 2015, 8 o 15 km de cursa solidària

Obra Social “la Caixa”, col·laborador oficial

La Nocturna de Canet 2015 // Imatge a partir de fotografies del web de Triesport Canet

La Nocturna de Canet 2015 // Imatge a partir de fotografies del web de Triesport Canet

La Nocturna de Canet es celebra el pròxim dissabte 13 de juny, i arriba a Canet de Mar (Maresme) carregada de novetats,  com els 15 km del circuit llarg i el servei de cronometratge amb xips d’un sol ús.

La cursa està organitzada per l’Associació Esportiva Triesport Canet;  l’Obra Social “la Caixa” és el col·laborador de la cursa i participa en el projecte al Banc dels Aliments aportant 2€ per cada persona que arribi a la meta.

La Nocturna de Canet és de 8km o bé de 15 km de recorregut per camins i corriols de muntanya, des del centre del poble fins a la Creu PedraCastell.  El camí es poden fer corrent o caminant. La cursa és apte a totes les edats i tots els públics, i és imprescindible portat llum frontal o lot.

Les inscripcions de la Nocturna de Canet 2015 ja estan obertes. La primera edició, on van apuntar-s’hi 652 persones, va ser tot un èxit, i aquest any s’espera que sigui, de nou, una gran festa de l’esport.

Les novetats més significatives d’enguany són: la distància del circuit llarg que passa de 13 a 15km i el servei de cronometratge amb xips d’un sol ús, que seran facilitats gratuïtament per l’organització.

Un cop inscrits, cada participant:

 • • podrà gaudir dels entrenaments i exploració del circuit, pre-cursa
 • • dos avituallaments amb fruita, sucre, aigua i beguda isotònica
 • • samarreta tècnica de la cursa
 • • bossa del corredor; dorsals personalitzats
 • • fotografia i vídeo de l’arribada a meta de cada corredor
 • • reconeixement als guanyadors de cada categoria
 • • botifarrada per a tots els participants
 • • servei de fisioteràpia gratuït
 • • guarda-roba gratuït
 • • servei d’urgències mèdiques
 • • música i DJ fins les 2h de la nit
 • • barra de mojitos, cervesa, i altres begudes

La Nocturna de Canet solidaria

Aquest any, la Nocturna de Canet col·labora amb la Fundació del Banc dels Aliments i el projecte està enfocat des de tres vessants:

 • • Una part de cada inscripció es dirigeix a l’adquisició dels aliments que la Fundació més necessiti en aquests moments.
 •  • Aportació de l’Obra Social “la Caixa”,  que és el col·laborador oficial de la cursa, al Banc dels Aliments.
 •  • Es promou la recollida d’Aliments mitjançant La Nocturna. La iniciativa es farà extensible a tots els ciutadans que vulguin aportar el seu granet de sorra a aquesta causa solidària, incentivant que cadascú porti aliments a l’estand habilitat al recinte de la cursa el mateix dia 13. Amb la col·laboració de La Creu Roja Maresme Centre.

Obra Social “la Caixa”, col·laborador oficial

El passat mes de març, l’Associació Esportiva Triesport Canet  va fer pública la participació de l’Obra Social “la Caixa”, que és el col·laborador oficial de La Nocturna de Canet 2015.  L’entitat participa activament en el projecte amb el Banc dels Aliments aportant 2 euros per cada persona que arribi a la meta.

La signatura de l’acord de col·laboració es va celebrar a l’oficina de CaixaBank a Canet de Mar amb els representants d’ambdues entitats: per part de CaixaBank, Manel Mora, Director d’Àrea de Negoci del Maresme Nord i  Xavier Morell, Director de l’Oficina de Canet de Mar; i per part de l’Associació Esportiva Triesport Canet, organitzadora de La Nocturna de Canet,  Xavier Nieto i Núria Arcos, President i secretaria de l’entitat, respectivament.

Switch to mobile version