Autor Cultura
4 Abril 2015 a 15:30

29 sessions informatives sobre la reforma fiscal i llei de transparència

Departament de Cultura organitza sessions informatives per subministrar eines i instruments al conjunt de la ciutadania

Departament de Cultura

Departament de Cultura

El Departament de Cultura i les federacions nacionals de cultura popular, els Consells Comarcals i els Serveis Territorials han organitzat 29 sessions informatives sobre la reforma fiscal i la llei de transparència.

Les sessions s’han portat a terme arreu del territori des de mitjans de novembre de 2014 fins abril de 2015. La temàtica central ha estat l’afectació possible de les entitats sense ànim de lucre a partir de 2015 en l’IVA, l’impost de societats o l’IRPF.

L’objectiu de les sessions és continuar subministrant eines i instruments al conjunt de la ciutadania per tal que de forma voluntària i generosa dediquin el seu temps i energia a desenvolupar teixits associatius catalans. Concretament es busca centrar-se en les entitats i associacions més petites.

Gràcies a aquestes activitats el Departament de Cultura vol arribar a tot el territori i a tots els sectors de l’associacionisme cultural per tal de donar-los a conèixer les seves obligacions fiscals i de transparència.

Per tal d’ajudat a l’important actiu del qual disposa avui en dia Catalunya, el Departament de Cultura ha organitzat 14 sessions a través de federacions nacionals. També n’ha organitzat 9 en col·laboració amb els Consells Comarcals i 6 als Serveis Territorials que completen la cobertura des de l’aspecte territorial.

Switch to mobile version