Autor Cultura
30 Març 2015 a 11:00

Sopa de Cabra serà un dels plats forts de Les Santes

Mataró és una de les tres ciutats que visitarà la “Gira 3, 2, 1…”

sopa de cabra

Sopa de Cabra farà un concert durant les festes de Les Santes // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mataró

Mataró serà una de les tres ciutats escollides pel grup musical gironí Sopa de Cabra per fer un concert dins de la “Gira 3, 2, 1…”. La banda liderada per Gerard Quintana només farà tres concerts durant el 2015, un el 24 de juliol a la capital del Maresme coincidint amb les festes de Les Santes, un altre el 18 de juliol al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i un darrer el divendres 7 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils. Aquesta mini gira es va anunciar en el marc del Festival Strenes de Girona, amb un concert sorpresa ofert des de dalt del terrat de l’Oficina de Turisme de Girona.

El concert de Mataró es farà el 24 de juliol a les 22 h al Parc Central i el preu de les entrades serà de 31 € amb les despeses de gestió incloses. Es podran comprar a partir de dilluns 30 de març a les 10 h a través del web del grup i al web institucional de la ciutat i a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9).

En aquests concerts, que suposarà un parèntesi en la gravació del nou disc que serà enregistrat entre el mesos de juny i setembre, repassaran tots els seus clàssics però també presentaran algunes de les noves cançons davant del seu públic, per fer-los partícips del procés de creació d’aquest nou treball discogràfic, el primer en estudi després de 15 anys.

Switch to mobile version