Autor Ciclisme
24 Març 2015 a 11:00

Mataró és avui protagonista de la segona etapa de la “Volta”

Ahir els corredors van fer un pas fugaç per la ciutat

volta ciclista

Els corredors ja van passar ahir per la ciutat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mataró

Avui Mataró serà protagonista de la “Volta” Ciclista a Catalunya, ja que la segona etapa (Mataró-Olot, 191,800 km) començarà amb una sortida neutralitzada a les 12.08 h des del Camí de la Geganta, que continuarà per la plaça d’Espanya, ronda d’Alfons X El Savi, plaça de Puerto Rico, ronda de Miguel de Cervantes, avinguda del Maresme i N-II en sentit Girona. A les 12.30 h, els corredors tornaran a entrar al municipi en cursa llançada per la carretera de Mata, i seguiran per la ronda d’Alfons X El Savi, plaça d’Espanya, Camí de la Geganta, plaça de Granollers, avinguda de Josep Puig i Cadafalch i carretera d’Argentona.

La ciutat ja va escalfar motors ahir a la primera etapa quan els corredors van fer un pas fugaç al voltant de les 12.37 h procedents de Calella per retornar-hi després del seu pas pels carrers de Mataró. L’ordre de pas per l’esprint intermedi va ser: Wouter Poels (Sky), Nicolas Roche (Sky) i Dan Martin (Cannondale).

En la jornada d’avui i prèviament a la sortida, el públic podrà veure de prop els 191 corredors dels 24 equips millors del món en el control de firmes (ubicat a l’espai firal del nou Parc Central), ciclistes de la talla d’Alberto Contador, Chris Froome o Nairo Quintana. A part dels corredors, la “Volta” portarà a la ciutat una caravana de més de 140 vehicles, personal de l’organització, seguretat, premsa i equips participants.

La arribada de la “Volta” a Mataró provocarà avui algunes afectacions al trànsit de la ciutat. L’afectació més important és el tall del Camí de la Geganta, del carrer dels Pirineus a l’avinguda del Corregiment, entre les 9.15 h i les 14 h. A les 12.10 h es tallarà completament el trànsit en l’itinerari de la cursa que no hagués estat tallat prèviament. Es reobrirà cap a les 12.40 h.  Les afectacions completes es poden consultar al web municipal.

Switch to mobile version