Autor Política
3 Març 2015 a 15:30

L’alcalde de Vilassar destitueix a 5 regidors

Són Joan Roca, Laureà Folch, Desi Camino, Jordi Tapias i Núria Arasa

Joaquim Ferrer // Imatge del web de l'Ajuntament de Vilassar de Mar

Joaquim Ferrer // Imatge del web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar

L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer (CiU) ha destituït a 5 regidors crítics amb l’equip de govern.

Es tracta dels regidors Joan Roca, Laureà Folch, Desi Camino, Jordi Tapias i Núria Arasa. Segons ha comunicat l’alcalde aquesta destitució ha estat pel fet que els regidors havien fet pública la seva intenció de presentar-se en les pròximes eleccions municipals  amb un partit propi, el de Gent per Vilassar.

Comunicat Alcaldia

Divendres a la tarda, després de reunir-me amb diferents membres de govern, vaig decidir retirar la confiança als regidors Joan Roca, Laureà Folch, Desi Camino, Jordi Tapias i Núria Arasa.

Davant la iniciativa que han fet pública els citats regidors de presentar-se a les properes eleccions amb partit propi, no tinc arguments per mantenir-los dins del govern municipal. Per la falta de lleialtat demostrada, per coherència professional i, sobretot, per fidelitat a la ciutadania que ha votat CiU.

Tot i que hagués estat més fàcil, hauria estat una covardia per part meva mantenir-los fins després de les eleccions. D’aquesta manera sóc fidel als votants que ens han donat la seva confiança votant el programa del nostre partit.

Els citats regidors, per tant, i a tots els efectes, deixen de pertànyer doncs a l’equip de govern i la federació de CiU actuarà en conseqüència demanant que tornin l’acta de regidors.

 

Les carteres quedaran, doncs, com segueix:

Espais Públics i Medi Ambient: Josep Solà Punsola

Comunicació, Atenció al Ciutadà i Noves Tecnologies: Alcaldia

Territori, Habitatge, Mobilitat i Seguretat Ciutadana: Josep Solà Punsola

Festes populars i Joventut: Paquita González Blanco

Serveis Socials, Família i Gent Gran: Alcaldia

Switch to mobile version