Autor Handbol
24 Març 2015 a 12:00

La Unió Esportiva Calella lluita però no venç a l’Handbol Terrassa

Unió Esportiva Calella 25 – Club Handbol Terrassa 27

Pilota reglamentària d'handbol

Pilota reglamentària d’handbol // Imatge del web wilkipedia free

Unió Esportiva Calella: Albert Mansacs 3, David Garcia, Raul Cabrera, Albert Lichart 4, Bernat Buch 1, Xavier Termes, Miquel Marti, Joan Marc 5, Ibai Vidal, Sergi Murillo, Aymar Durlan 2, Jose Luis 6, Rafael Romero, Marc Muñoz.

Club Handbol Terrassa: Edgar Alagon, Fran Sobrevela, Alex Oliva 1, Ricard Guardeño, Loren Comellas, Adrian Bonilla 5, Jordi Millan 10, Alejandro Bonilla 5, Cristian Lara, Dani Martinez, Carlos Lopez 1, Carlos Lopez 1, Guillermo Domingo 4.

El darrer cap de setmana, la Unió Esportiva Calella no va poder derrotar a l’Handbol Terrassa (25-27) en un partit molt disputat. L’enfrontament, corresponent a la jornada 22 de Primera, es va disputar diumenge passat a les 12.45, a la pista del Calella.

Els de Calella van patir a l’inici de l’enfrontament, després d’una arrencada trepidant dels egarencs. Els visitants van plantar una defensa 5-1 que va els va servir per dominar durant el partit, tot i alguns desajustaments al final del primer temps. Tot i que el Calella defensava molt bé les primeres accions, el seu rendiment baixava en segons i tercers atacs. Al final del primer temps els visitants vencien amb comoditat (12-14).

En la represa, els terrassencs van augmentar el ritme encara mes, ampliant la diferència fins a 4 gols. Quan millor jugava l’Handbol Terrassa, va despertar el Calella i va ajustar la defensa, canviant el 6-0 per un 5-1. Tot i així, els locals no van poder resistir els últims minuts dels egarencs i  es va arribar al final amb un marcador de 25-27.

Switch to mobile version