Autor Societat
12 Març 2015 a 13:30

La Diputació asfaltarà la propera setmana la carretera de Vilassar

Per millorar l’accés a diversos equipaments d’Argentona

carretera vilassar

Tram que la setmana vinent s’asfaltarà // Imatge cedida per l’Ajuntament d’Argentona

 

La Diputació de Barcelona procedirà la setmana vinent a l’asfaltat de la carretera de Vilassar, una actuació que s’emmarca dins de les obres que s’estan duent a terme per obrir un nou itinerari escolar i un accés més segur pels escolars i vianants que accedeixen a l’escola Argentona, l’institut i la zona esportiva i les cases del MOPU. Aquesta actuació té un pressupost de 49.183 euros.

Amb aquestes obres el pas de vianants que actualment es troba a l’alçada de la rotonda del Sant Crist es traslladarà al carrer Nostra Senyora de Montserrat,  per tal de millorar la visibilitat i potenciar la fluïdesa del trànsit a la rotonda en hores punta. Aquestes obres també serviran per eliminar les barreres arquitectòniques existents.

Encara que durant l’actuació, que també inclou el repintat de la via i la millora de la senyalització, no es tallarà el trànsit, sí que obligarà a donar pas alternatiu als vehicles.

Un cop finalitzades les obres es produiran alguns canvis en els sentits dels carrers de la zona. Concretament, l’Avinguda Nostra Senyora de Montserrat i el carrer Canigó passaran a ser de pujada, mentre el Passeig de Marina Julià serà de baixada, tal i com determina la proposta de l’estudi de mobilitat municipal.

Switch to mobile version