Autor Política
31 Març 2015 a 17:00

J.M. López demana transparència als regidors amb dedicació exclusiva

L’alcaldable del PP fa públiques les seves declaracions de renda

Ajuntament de Mataró

J.M. López va reclarmar transparència a tots els regidors de l’Ajuntament // Foto: Joan Murcia

Ahir el Partit Popular va reclamar que es compleixi amb el compromís adquirit al Ple de desembre de 2011 quan es va aprovar una Proposta de Resolució presentada pel Grup Popular en que els regidors de l’Ajuntament amb dedicació exclusiva es comprometien a fer públics els seus ingressos provinents de qualsevol administració pública.

Aquella proposta de resolució va ser aprovada amb el vot favorable de tots els Grups excepte el de PxC que es va abstenir per part de la portaveu i un regidor mentre que l’altre regidor va votar favorablement.

Passat més de 3 anys i arribats al final del mandat, els populars han volgut donar una mostra de transparència complint amb aquest compromís penjant al seu web les declaracions de renda de l’alcaldable popular, J.M. López, que a la vegada va reclamar a la resta de càrrecs afectats que facin el mateix.

Switch to mobile version