Autor Societat
23 Març 2015 a 11:30

Imputat un conductor per conduir temeràriament i sota els efectes de l’alcohol

Conduïa a 150 km/h en un tram limitat a 50 km/h

Els Mossos d'Esquadra van imputar el conductor d'una motocicleta per conduir sota els efectes de l'alcohol i a més velocitat de la permesa

Els Mossos d’Esquadra van imputar el conductor d’una motocicleta per conduir sota els efectes de l’alcohol i a més velocitat de la permesa // Imatge cedida pels Mossos d’Esquadra

El passat diumenge 15 de març, els Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del sector de Mataró van imputar un home de 50 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Premià de Mar – comarca del Maresme –, com a presumpte autor d’un delicte de trànsit per conduir amb excés de velocitat i sota els efectes de l’alcohol.

A les 17.00h del diumenge 15 de març, els Mossos d’Esquadra van captar, mitjançant cinemòmetre mòbil, una motocicleta a una velocitat de 150 km/h a la N-II, quilòmetre 635, terme municipal del Masnou, en un tram de via limitat a 50 km/h.

Quan els agents van aturar el vehicle, van sotmetre el conductor a la prova de detecció alcohòlica, que va donar un resultat de 0,66 mg/l en aire espirat, una taxa penal.

D’aquesta manera, els Mossos van denunciar administrativament al conductor per superar la velocitat màxima permesa de la via, i també es van instruir diligències policials per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Switch to mobile version