Autor Entitats
8 Març 2015 a 15:00

FunForFan, una aplicació que ajuda a organitzar la llar

La creadora és una treballadora de Banc Sabadell

Banc Sabadell // Imatge de Wikmedia Commons

Banc Sabadell // Imatge de Wikmedia Commons

L’analista de risc del Banc Sabadell, Montserrat Perarnau, ha creat una aplicació que inculca la bona administració de la llar i l’estalvi entre els membres més petits de la família. L’aplicació es diu FunForFamily, i proposa petites recompenses econòmiques als infants, sempre que aquests realitzin les tasques de la llar que els pertoquen. La paga es transfereix directament del compte familiar cap al compte de l’infant.

Perarnau creu que el valor afegit de l’app relaciona l’educació i l’economia. “Ha estat molt fàcil, volia resoldre un problema que tinc a casa diàriament: gestionar les tasques domèstiques perquè tota la família s’impliqui, especialment els fills”. Després d’analitzar que no hi hagués cap aplicació semblant, Perarnau va crear FunForFan.

L’aplicació ha guanyat la segona edició de l’Imagine Express, en la categoria de finances. Els guanyadors de la iniciativa de l’Imagine Creativity Center de San Francisco, amb la col·laboració de Barcelona Mobile Capital, s’han donat a conèixer en el marc del Mobile World Congress. Actualment, FunForFan es troba en l’etapa inicial de desenvolupament, ja que com a projecte guanyador té opcions de què sigui perfeccionat a Silicon Valley.

Impulsant talent i creativitat

L’entitat va promoure un concurs, entre tots els seus empleats, perquè presentessin diverses propostes d’aplicacions per a mòbils. Es van presentar un total de 166 projectes, dels quals se’n van seleccionar tres per a l’Imagine Express.

Així, el Banc Sabadell promou el talent tecnològic del seu equip humà, en un moment en què l’entitat està en procés de transformació digital. El director de Recursos Humans del banc, Xavier Vela, va comentar que tots els projectes presentats mostren un alt grau de compromís, per part dels empleats, amb el banc. També va ressaltar el paper de la guanyadora, “ens fa sentir més orgullosos del talent i la creativitat que hi ha en els diversos departaments i equips del banc”.

Switch to mobile version