Autor Societat
28 Març 2015 a 15:00

El Servei Català de Trànsit estableix mesures especials de trànsit

Diumenge es celebra la setena etapa de la 95a Volta Ciclista a Catalunya

servei català de trànsit

El Servei Català de Trànsit (SCT), juntament amb la Divisió de Trànsit de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, per diumenge 29 de març, establirà varies mesures per motiu de la setena i última etapa de la 95a Volta Ciclista a Catalunya per tal de garantir un bon desenvolupament de la prova i, a la vegada, minimitzar els efectes que pugui tenir.

La cursa afectarà, principalment des de les 11h fins les 15h, s’iniciarà i acabarà a Barcelona amb una totalitat de 126,6km i passarà per diferents vies i municipis del Barcelonès, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental.

Els agents del Mossos d’Esquadra seran els responsables de la seguretat dinàmica de la cursa, com ho han fet fins el moment a la resta d’etapes. Es garantirà el normal desenvolupament per les carreters i es procurarà causar el mínim de molèsties a la ciutadania.

Diumenge, al llarg de la cursa, es portaran a terme varies mesures especials per donar suport a les actuacions dels agents i prevenint les possibles afectacions viàries que hi pugui haver:

  • B-23: es tallarà la sortida 3 en sentit Martorell d’accés a Sant Just Desvern i la N-340
  • B-23: es tancarà la sortida 10 de Molins de Rei en sentit Martorell
  • C-1413a Molins de Rei: es tallarà el ramal d’accés a la C-1413a en sentit Rubí i desviarà el trànsit cap a la N-340 en sentit Tarragona
  • A-2: es restringirà la sortida 593 de l’A-2 d’accés a la rotonda de Sant Andreu de la Barca en ambdós sentits. L’alternativa per als usuaris és la sortida 591.
  • C-245: es tallarà al punt quilomètric 12,4 en sentit Sant Boi de Llobregat i es desviarà la circulació cap a l’A-2 en sentit Barcelona.
  • C-32: es tancarà la sortida 44 en sentit Barcelona d’accés a la C-31 a Castelldefels
  • B-22: es restringirà l’accés a la C-31 des de la B-22 en sentit Barcelona. Es desviarà els vehicles cap a la AA1/T2
  • C-31 l’Hospitalet de Llobregat: es tallarà l’accés al tronc central de la C-31 en sentit Barcelona (a l’altura de l’Hospital Oncològic). Es faran desviaments pel lateral.

Recomanacions

En cas que es coincideixi la circulació en vehicle amb la Volta Ciclista és necessari extremar precaucions, no envair els trams tancats i seguir les recomanacions i indicacions dels agents de Mossos d’Esquadra. Evitar aturades i estacionaments que puguin provocar una manca de seguretat.

L’SCT aconsella estar informat sobre l’estat del trànsit i les restriccions vigents a través del 012, la pàgina de l’SCT o el Twitter (@transit).

Mesures especials amb motiu del Mercat del Ram de Vic i la 3a Cursa BH Montgat

Dissabte 28 i diumenge 29 amb motiu del Mercat del Ram de Vic s’adoptaran mesures especials a la C-17. Pel matí es recomana accedir a Vic per la sortida de Gurb de la C-17 per evitar les possibles congestions als accessos 57 i 60a. Per la tarda s’anul·larà el carril dret al punt quilomètric 57,8 en sentit Barcelona per facilitar-ne la sortida de Vic.

Diumenge 29 al matí, amb la celebració de la 3a Cursa BH Montgat, s’adoptaran mesures especials. Es tallarà la sortida 216 de la C-31 (Tiana-Montgat Sud) en sentit Girona, així que s’haurà de circular per la sortida següent i fet un canvi de sentit a la rotonda de la N-II del punt quilomètric 631,8. Es restringirà la sortida cap a Montgat des de la rotonda de la N-II del punt quilomètric 631,8, per accedir a Montgat hauran de realitzar un canvi de sentit a la rotonda i incorporar-se a l’autopista C-31 en sentit Barcelona.

Diumenge 29 al matí per la 2a Duatló de Girona s’habilitarà un pas alternatiu a la GI-531.

Switch to mobile version