Autor Voleibol
3 Març 2015 a 14:00

El CV Mataró guanya a la pista del CV Terrassa

Bon partit dels dos equips

El CV Terrassa va jugar un bon partit, però no va poder superar el Mataró // Imatge cedida pel CV Terrassa

El CV Terrassa va jugar un bon partit, però no va poder superar el Mataró // Imatge cedida pel CV Terrassa

CV Terrassa 1 – Mataró C 3

El Mataró va vèncer al  CV Terrassa  per un set a tres. Va ser un enfrontament molt seriós i complet a nivell tècnic i tàctic d’ambdós equips, que van oferir a la nombrosa afició present al pavelló de Terrassa un bon reguitzell de punts llargs, jugades emocionants i recuperades gairebé impossibles.

El primer set, el més disputat de tot el matx, va acabar amb un ajustat 25-27 a favor del Mataró. El segon set va endur-se’l el CV Terrassa, que va mostrar-se molt segur en defensa i molt efectiu en atac. Les terrassenques es van distanciar des dels primers serveis i van rematar el període deixant anotar únicament 15 punts a les noies del CV Mataró (25-15).

En el següent set, el conjunt mataroní va donar un cop d’efecte al partit. Les de Mataró van sortir a la pista amb més força i van obrir una escletxa en el marcador que, tot i la reacció posterior del CV Terrassa, va ser definitiva.

El Mataró C es va anotar l’últim set per 19-25. Les egarenques es van veure superades per la pressió del partit en els últims minuts i la manca de maduresa a l’hora d’afrontar els punts va provocar que les mataronines s’enduguessin el partit.

Switch to mobile version