Autor Hockey patins
6 Març 2015 a 11:00

El CH Mataró femení, davant l’oportunitat de la seva vida

Il·lusió per avui en el debut a la Copa de la Reina

CH Mataró femeni

Plantilla del CH Mataró femení // Imatge del web chmataro.cat

Una mitjana d’edat de no més de 16 anys, les bones sensacions de la primera volta i les ganes de fer un bon paper en el debut a la competició del KO. A la maleta del senior femení del CH Mataró hi va tot això per afrontar un moment històric: el primer partit de Copa de la Reina. El que segur que no viatjarà a Lloret de Mar, lloc on se celebra la final a vuit, en un dia com aquests és la pressió, doncs ni són favorites ni se’ls demana res més que no sigui competir i fer-ho el millor possible.

Les noies entrenades per Oriol Feliu sortiran a la pista en el segon torn, just després del primer partit. El rival, l’HC Palau, probablement l’alternativa als dos equips osonencs en la lluita per fer-se amb el títol de campió diumenge al matí. En declaracions a la web Hoqueitweet, la capitana maresmenca Xantal Piqué veu igualtat en la prèvia: “Palau i Mataró som dos equips molt semblants”, assegura. “Tenim una idea de joc similar i el bloc de jugadores destaca per la joventut en tots dos equips”, afegeix posteriorment. De fet, Piqué no es talla un pèl a l’hora de dir que “nosaltres aspirem a ser com elles d’aquí a uns anys”.

Líders de l’altra lliga

El CH Mataró afrontarà la Copa de la Reina en una posició que dóna un cert prestigi abans de jugar. Tot i ser un equip ascendit l’any passat de Nacional Catalana van acabar la primera volta de l’OK Lliga en cinquena posició. Això vol dir que només tenen per sobre als quatre caps de sèrie (Manlleu, Voltregà, Palau i Gijón) i que són les primeres de l’altra lliga, doncs hi ha una diferència de cinc punts entre els quatre primers classificats i l’equip maresmenc. Sobre aquest fet, Xantal Piqué comenta que “no ens esperàvem ser-hi ja que a principi de temporada es parlava més de mantenir la categoria”.

Però la Copa de la Reina sempre està oberta a sorpreses i més ara, que ha tornat el format de final a vuit. La clau, segons la capitana, serà “defensar bé” perquè “a partir d’aquí l’atac surt sol”. I, per sobre de tot, pensar a curt termini: “Hem d’anar partit a partit. De moment pensem en el Palau i si passem pensarem en el següent”, sentencia Piqué.

Switch to mobile version