Autor Ciclisme
20 Març 2015 a 13:00

Dilluns arrenca a Calella la 95a Volta Ciclista a Catalunya

La competició tindrà una participació de luxe

Principals carreteres afectades per la Volta Ciclista a Catalunya // Imatge de la web de l'Ajuntament de Sant Pol

Principals carreteres afectades per la Volta Ciclista a Catalunya // Imatge de la web de l’Ajuntament de Sant Pol

El proper dilluns 23 de març, Calella serà, un cop més, la seu de la sortida de la primera etapa de la 95a Volta Ciclista a Catalunya, i també serà la seu de l’arribada.

Al llarg d’aquesta prova, que es perllongarà durant tota la setmana, els ciclistes passaran tres vegades per Sant Pol de Mar, obligant a tallar la carretera N-II entre les 11.45h i les 12.45h pel recorregut de Calella a Mataró; la mateixa via entre les 13h i les 14h, quan estiguin pedalant de Mataró a Calella; i, entre les 16.10h i les 17h, els ciclistes passaran per la BV-5128 entre Sant Cebrià de Vallalta, passaran per la B-603 per agafar la carretera N-II en direcció a Calella, on finalitza aquesta prova esportiva.

Tots els horaris són aproximats segons el desenvolupament de la prova.

Aquesta competició tornarà a tenir una participació de luxe, amb el quartet format per Joaquim Rodríguez, vigent guanyador; Alberto ContadorChris FroomeAlejandro Valverde, envoltats d’altres estrelles com Romain Bardet, Tejay Van Garderen, Daniel Martin, Fabio Aru, Rigoberto Uran i Simon Gerrans. A més de Purito Rodríguez, està prevista la presència dels ciclistes catalans David de la Cruz i Marc Soler.

L’etapa de dilluns, amb sortida i arribada a Calella, tindrà un total de 185,200km.

Switch to mobile version