Autor Societat
3 Març 2015 a 17:30

CCOO recollirà material per als refugiats de Kobane

Els locals del sindicat seran punts de recollida

Imatge d'una protesta de treballadors // Imatge de la web de CCOO Vallès Oriental

Imatge d’una protesta de treballadors // Imatge de la web de CCOO Vallès Oriental

La Fundació Pau i Solidaritat CCOO de Catalunya s’ha afegit a la campanya de recollida de material infantil i sanitari que es destinarà als refugiats i refugiades de Kobane (al Kurdistan siri) que fugen de la repressió de l’Estat Islàmic.

Aquesta campanya neix de la crida urgent que es fa des de les organitzacions kurdes en relació a la situació dels refugiats al Kurdistan siri, prop de la frontera amb Turquia, i que necessiten subministrament d’ajuda de manera immediata per a l’assistència bàsica a la població.

Kobane ha resistit el setge de l’Estat Islàmic i ha vençut, però la guerra no s’ha acabat, i la destrucció que ha acompanyat el conflicte ha provocat una gran quantitat de refugiats, que ara volen tornar a les seves cases. Les organitzacions presents al terreny han demanat, entre d’altres, material infantil com ara llet en pols, pots de farinetes, bolquers…; i també material sanitari (gases, tiretes…), que els costa més d’abastir-se.

La Unió Intercomarcal del Vallès Oriental, Maresme i Osona de Comissions Obreres col·laborarà activament en la campanya de solidaritat amb els habitants de la ciutat kurda de Kobane, que pateixen l’agressió militar de l’Estat Islàmic, una organització armada que, tal com expressa el sindicat, provoca mort i destrucció arreu.

En els locals de CCOO de Granollers, Mataró i Vic hi haurà punts de recollida, i es fa una crida a la solidaritat amb els pobles que lluiten per la seva llibertat.

Switch to mobile version