Autor Cultura
5 Març 2015 a 12:00

Aquest diumenge Arenys de Mar celebra Els Tres Tombs

L’exhibició de la unitat canina de la Policia Local serà la principal novetat

Cartell de la festivitat dels Tres Tombs d’Arenys de Mar // Imatge del Facebook de l’Ajuntament d’Arenys de Mar

Cartell de la festivitat dels Tres Tombs d’Arenys de Mar // Imatge del Facebook de l’Ajuntament d’Arenys de Mar

Aquest diumenge, 8 de març, Arenys de Mar celebra la festivitat de Sant Antoni Abad, Els Tres Tombs.

A partir de les 9.30 h, el Parc de Lourdes es convertirà en el punt de trobada, benvinguda i concentració dels cavalls i genets participants. A les 12.30 h començarà el recorregut dels Tres Tombs. Aquest any, la desfilada de cavalls i carruatges comptarà amb la participació de la Secció Hípica del Club Esportiu del Cos de Mossos d’Esquadra. Per acabar, a la 13 h Mn. Elies Ferrer s’encarregarà de la benedicció dels animals.

Paral·lelament, al llarg de tot el matí, la plaça Mare Paula serà l’escenari de la Fira de Sant Antoni. La novetat principal d’aquest any serà l’exhibició de la unitat canina de la Policia Local de Canet de Mar, que tindrà lloc a les 11.00 h a la mateixa plaça.

Switch to mobile version